Mybblilandet

Greetings!

Välkommen till min värld och allt som finns där i. Här finns både lerfigurer, smycken, tavlor, pärlplattor och annat som jag skapat på ett eller annat vis. Jag vill dela med mig av min värld och valde att starta den här bloggen för att både visa upp, samt sälja det jag skapat. En del ting är prissatta, oftast de som finns tillgängliga för försäljning. Mycket av det jag inte har tillgängligt är inte omöjligt att beställa, om så önskas är det bara att säga till! Vill ni beställa eller köpa något så lämna er mailadress ihop med kommentaren så jag vet hur jag kan kontakta er. Jag hoppas att ni tycker om det jag gör, och att ni kan hjälpa mig att fortsätta med det!

Smycken


Den senaste formen jag provat på, smyckestillveckning.
Jag gör pärlsmycken med lite modern touch. Halsbandet finns kvar till salu för 200kr, då jag tyvärr inte har någon riktig kamera så kan färgerna skifta lite från verkligheten, så att ni är beredda på det. Armbandet och örhängena är sålda, men jag kan göra fler av dessa om önskas. 50kr för örhängena och 100kr för armbandet! :)




2 comments:

Tess/ibess said...

Du är alldeles för billig!!!!!
Alltså, smyckespriserna *S* DU är inte billig ;o)

Dubbla upp priset på allt, annars kommer du gå back. Jag tar runt 70 kr för örhängen, en hundring för armband, och halsbandet med korset borde du ta minst 200 för. Bara som ett tips. Du vet ju hur mycket du fick betala för det du köpte av mig, och då var jag ändå billig på det =)

Jag vet ju hur svårt det är att sätta priser på det man själv gjort. Jag brukar kolla med sambon och svägerskan så det blir ett vettigt pris.

Men halsbandet här är bara SÅ snyggt!!! Fortsätt så =)

Linda said...

Haha, men jag har ju ingen kundkrets än. :P Vet inte hur jag ska kunna höja mer, alla i min omgivning är studenter eller arbetslösa så de lär inte handla av mig, och vet inte hur jag ska nå ut till andra.

Försöker höra efter med sambon också, men han har också svårt att avgöra vad som är bra. :P

Post a Comment