Mybblilandet

Greetings!

Välkommen till min värld och allt som finns där i. Här finns både lerfigurer, smycken, tavlor, pärlplattor och annat som jag skapat på ett eller annat vis. Jag vill dela med mig av min värld och valde att starta den här bloggen för att både visa upp, samt sälja det jag skapat. En del ting är prissatta, oftast de som finns tillgängliga för försäljning. Mycket av det jag inte har tillgängligt är inte omöjligt att beställa, om så önskas är det bara att säga till! Vill ni beställa eller köpa något så lämna er mailadress ihop med kommentaren så jag vet hur jag kan kontakta er. Jag hoppas att ni tycker om det jag gör, och att ni kan hjälpa mig att fortsätta med det!

Lerfigurer


Mina lerfigurer är de som bäst representerar det jag gör. De är personliga och jag tänker fortsätta att skapa fler varianter av samma figurer. Jag ska försöka ordna bättre bilder framöver.

Den gröna rackaren är en Mybbli, och det är han som gett bloggen sitt namn. På bilden bidrar han med lite jultema med sin tomteluva. Fler Mybblis med andra teman kommer framöver! Tyvärr saknar Mybblis armar, och de har väldigt korta ben. Det gör att de har det ganska svårt här i världen. Trots detta håller de humöret uppe ändå! De trivs med livet som det är. En enkel Mybbli med personligt tema kostar 100kr. Förhoppningsvis kommer jag kunna skapa dem lite på löpande band framöver. :)

Den färgglada krabaten är en voodoo ragdoll. Han har ingen mun, och är därför ganska tystlåten, men trevlig som sällskap ändå. Han blev bortglömd bland andra dockor och söker därför ett nytt hem. Den enkla, sittande varianten, kostar 100kr. "Reachin' for the cookie jar", där han står på en stege, är dock redan såld. ;)

Längst ner har vi en halloweenig scarecrow. Han är inte till salu för närvarande, men eventuellt kanske jag kan skapa en till. Let me know om intresse finns.




2 comments:

Tess/ibess said...

Jag älskar din MybbliBo =) Jag kommer med all säkerhet beställa en av dig så småningom, när min kassa tillåter...

Linda said...

Hihi vad glad jag blir. :D Håller på att göra flera i olika teman, som jag ska ge bort till jul. Kommer lägga upp bilder snart. En del bilder dröjer till efter jul också, så att de som ska få dem inte råkar se här först.

Post a Comment